News RSSTenning av lyset

Lyset setter en fantastisk stemning når det er tent. Enten om du vil tenne ekstra fine dekorlys når du har besøk eller om du vil tenne ett av dem mens du tar et avslappende bad. Når lyset er tent kan du kjenne på en avslappende naturlig aroma. Lyset er ikke tilsatt duft men har likevel en spesiell god lukt som strømmer ut i rommet når det er tent. Voksen fordamper ikke når du tenner lyset. Mesteparten renner ut på fatet du har plassert under lyset. Når lyset er ferdig brent kan du skrape voksen som har smeltet over i et lite kar og varme det opp. Du kan deretter feste en veike i en ny beholder og tømme den flytende...

Fortsett å leseKontakt oss

Dersom du ønsker å kontakte oss er vi tilgjengelige på flere sosiale medier! Mail: felicias.no44@gmail.com Tise: feliciashandmade Tiktok: feliciashandmade Instagram: feliciaslys Messenger: feliciashandmade Vi svarer så fort som mulig uansett hvilken plattform du velger å kontakte oss på!

Fortsett å leseSoyavoks

Soyavoks er en vegetabilsk voks laget av olje og soyabønner.  Soyabønner vokser på åker og blir deretter høstet, renset og rullet til flak. Brennetiden på lys laget av soyavoks er lengere enn stearinlys.   De siste årene har det blitt mer fokus på å være miljøvennlig. Dette er noe vi tar på alvor.  Soyavoks er en fornybar karbonnøytral ressurs. Vi benytter også pappemballasje og papir istedenfor plast for å pakke våre lys så de kommer trygt frem til deg!   Med andre ord kan du ha god samvittighet når du handler i vår butikk!

Fortsett å lese